Om att låna, eller så..

DSC00564

DSC00562
Jag tänkte på det här med att låna eller halvt om halvt härma lite grann. För ibland tycker i alla fall jag att man får inspiration från att se vad andra gör och så tycker man det är en väldans bra ide att försöka sig på något liknande. Så gör man nåt liknande. Sen så tänker man att kan en verkligen göra så, att liksom härma lite sådär. Sen så ändrar man om lite så det blir lite mer ens eget och så kanske man ändrar lite till.. så blir det något helt nytt. Men ja..

Jag tror det är ganska vanligt faktiskt att göra så, vad tror du?

(Dessa partyhattarna gjorde vi till nyår. Didamen köpte jag på TGR för 10kr för tre. Sen är det pom poms i silkepapper, pålimmade med pistollim. Den andra hatten är gjord av en flingkartong, metallpapper och lite paljetter.)

Annonser

4 reaktioner till “Om att låna, eller så..”

  1. Att härma kan vara en del i att öva, men jag tror det är viktigt som du säger att vara öppen för att göra vissa ändringar som gör grejen personlig. Om det blir alltför likt någon annans original så skulle jag höra av mig till den personen och fråga om hen tyckte det var okej att jag till exempel visade det på bloggen. Att härma/kopiera i hemlighet för att ha hemma är ju fullt lagligt, men jag tänker att det är en annan grej om en vill visa upp det. Sen är det väl som alltid viktigt och peppande med länkkärlek. Jag menar att ha inspirerat någon är ju den bästa komplimang en kan få! Men då är det ju viktigt att den som inspirerats också visar av vad 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s