Avtryck – på vykort

DSC00861DSC00860DSC00870-001DSC00786Mitt bidrag till månadens tema Avtryck Monthly makers blir de här vykorten (och jag postar lite i förväg för tycker bilderna blev så färgglada och glada). Jag tycker man skickar kort lite väl sällan nu för tiden, så lite glada kattkort blev det 🙂

Jag köpte Mastercut på Slöjddetaljer och skar ut mönstret med verktyget som ni ser på bilden. Det är sååå roligt att skära ut mönster i det mjuka materialet. Det skulle kunna vara en liten revansch till när jag gick på mellanstadiet och vi klippte/smulade sönder suddigummen när vi inte fick. Materialet i själva plattan är typ som sudd, haha!

Sen stämplade jag på plattan med en stämpeldyna (testade först med akvarellfärg och arylfärg, men det funkade inte). Jag blev ganska nöjd med de finurliga katterna som säger ”Hej!”.

DSC00877DSC00874Sen när man väl börjat stämpla så är det himla svårt att sluta så jag gjorde ett allahjärtansdags-kort också, med små hjärtan på 🙂 Jag glömde göra ett frågetecken efter ser jag nu, men Erik får ha kortet och tja eftersom vi är gifta och eftersom jag känner honom väldigt väl.. så blir det ändå ja på den frågan 😉

Men nog om det. Det ska bli så spännande att se vad andra pysslat ihop på temat avtryck 🙂

Annonser

18 reaktioner till “Avtryck – på vykort”

  1. MEEEEN vad fin kattstämpeln är! Så himla fantastisk och så användbar! Gud vad kul att kunna stämpla på kuvert, paket, papper och precis allt! Jag måste nog också prova det där med att karva i suddgummi :):):)

    Gilla

  2. SÅ FINT! Gjorde alltid stämplar av sudd i skolan och bad om nya alldeles för ofta vilket läraren inte var helt nöjd med… Måste definitivt testa att skära i en sån där.

    Gilla

  3. Jag är också imponerad över ditt tålamod att skära ut sådär mycket, men känner igen att det är lite som meditation när en väl är igång. Och resultatet blev ju så himla fint! Personligt och upplyftande! Tycker också väldigt mycket om dina hjärtan!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s