Din syhörna

DSC03995Facebookgruppen till Fredrika på vindens sypepp kom idén upp till att göra en insamlings-bloggs-inspirations-grej på allas syhörnor.

Idékläckaren var Alicia, spana gärna in hennes blogg.  Sypeppen är för övrigt en månatlig syinspiration där man kan delta med sina alster 🙂

Stickningar och så kan ju vara lätt att ta med sig på diverse evenemang och fikastunder, men symaskiner är kanske inget man direkt bär med sig. Så därför hade det varit en himla rolig grej om ni också ville vara med och visa upp hur era syhörnor ser ut. Eller kanske stick och virkhörnor för den delen också.

Var syr du helst? står kaffekoppen bredvid symaskinen, är du en som sorterar tygerna efter färg, eller har du alltihopa i en påse? Har du kanske ett rum bara för dina sygrejer eller har du som jag allt i en garderob när det inte används. Har du garn i massor eller vill du helst bara ha två till tre nystan på lager. Hur skulle din ultimata sy/pysselhörna se ut?

Gör såhär: Gör ett blogginlägg på din blogg och dela länken här i en kommentar innan den 23 september så gör jag en sammanställning och vi får kolla in och bli inspirerade av varandras syhörnor 🙂  Jag länkar såklart till era bloggar och skriver vems bilden är 🙂 Länka gärna till detta inlägget så kan fler vara med. 

Har du ingen blogg så funkar det ju såklart med en bild, eller en länk från Instagram också (öppet konto). Vill du mejla in bild så gör det till ljungberg.alexandra.mail(at)gmail.com

Annonser

13 reaktioner till “Din syhörna”

  1. Så roligt! Jag har gjort ett inlägg om min textilförvaring här http://mitthemarminborgnaturligtvis.blogspot.se/2016/09/textilforvaring.html

    Skrev dock inget om ideal-syhörna men drömmen vore ju ett eget rum där man kan ha allt framme – symaskin framme, väggar för inspiration och färdiga alster, strykbrädan på plats….

    Vi har ett hus på 105 kvadrat men ändå är vi ett rum kort. Ett av barnen får dela med oss så syrum är inte att tänka på förrän de flyttat hemifrån om x antal år. Inte värt att längta till att de flyttar bara så man ska få ha sin egen vrå. Som det är nu är sy-hörnan i soffan framför tv:n.

    Vilket underbart ovalt bord du har! Gillar verkligen det!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s