Ett gäng med små plånböcker

DSC07076Härom veckan fick jag för mig att jag skulle testa något nytt, att göra flera av en sak. DSC07079Så det blev ett gäng såna här små plånböcker typ..DSC07081Som passar för lite mynt eller några kort. DSC07080Det är e ficka inuti och så stänger man men en tryckknapp. Jag köpte en sån där tång som man kan klämma fast knapparna med, supersmidigt 🙂DSC07082Såhär blev de allihopa, vissa bättre än andra. Men de va ett roligt experiment för man lär sig liksom att även fast man har samma mönster, så kan resultatet bli himla olika. Jag använde mig av resttyger så det var lite bonus att få användning för dem 🙂DSC07084Dessa blev lite extra bra också, så det blir en extra bild på dem 😉

Annonser

5 reaktioner till “Ett gäng med små plånböcker”

 1. Så fina plånböcker, vore kanske något att testa nu i semestertider. Är nyfiken på tången som du har köpt, har tryckknappar men inget som passar att slå fast dem med. Fanns med när jag köpte knapparna, men nu har jag blandat ihop dem och några har försvunnit. Vore perfekt med en tång, vad jag förstår så är det olika mått… eller.

  Kram Birgitta

  Gillad av 1 person

  1. Jag köpte en tång som passar till flera olika sorters knappar, sök på Prym tång tryckknappar så får du upp bilder 🙂 Det var himla roligt att trycka i knapparna 😉 Innan använde jag en hammare, men då måste man liksom ha en lite spik-plupps-grej som man slår emot för att få till det.
   Ha en bra dag!

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s